Izrada web stranica

Imate li postojeću web stranicu kojom je potrebna “modernizacija” ili je nemate uopće ostanite na ovoj stranici. U suprotnom pogledajte naše ostale usluge ili nas kontaktirajte.

  • responzivne web stranice
  • višejezične web stranice
  • google karte lokacije
  • kontakt forme, kalkulatori, booking alati
  • galerija slika
  • animacije
  • CMS sustav
  • i još mnogo toga…

Pošaljite upit

Vaši podaci su sigurni s nama. Koristimo ih samo da bismo vam odgovorili na upit.

Zašto je web stranica bitna?

Dostupni ste kupcima/klijentima 0-24 sata, 7 dana tjedno, 365 dana godišnje

Pristupom vašoj web stranici korisnici se mogu upoznati s vama i vašim proizvodima čak i kada niste dostupni fizički.

76% potrošača kaže da je web stranica tvrtke najbitnija za izgradnju povjerenja i autoriteta

Ako nemate web stranicu, djelujete lažno. Ako imate, a zastarjela je i neugledna, djelujete neozbiljno i odajete dojam kao zastarjela kompanija koja ne prati trendove i dovodite u pitanje koliko ste u stanju odraditi vlastiti posao.

44% potrošača vas neće uopće uzeti u obzir ako nemate web stranicu

Samo zato što netko gleda vašu Facebook stranicu ili pročita recenzije o vama, ne znači da ne žele vidjeti vašu web stranicu. U stvari, potrošači se obično oslanjaju na više izvora kako bi prikupili informacije prije donošenja odluke o kupnji, a u 76% slučajeva web stranica je najbitniji izvor.

Proces izrade web stranice

Prikupljanje informacija

Odgovori na pitanja: Koja je svrha vaše web stranice? Koje ciljeve želite postići? Tko je ciljana publika kojoj se obraćate?

Planiranje izrade web stranice

Prema informacijama iz prve faze izrađujemo plan za vašu web stranicu. To je trenutak u kojem izrađujemo mapu vaše stranice odnosno sadržaj.

Dizajn internet stranice

Prema ciljanoj publici kojoj se obraćate predlažemo dizajn internet stranice. Bitno je da se stranica ne svidi samo vama, već osobito vašim korisnicima. Kako bismo započeli izradu internet stranice potrebni su nam pripremljeni i isporučeni materijali koje je potrebno postaviti na web stranicu (tekstovi, slike, upute).

Programiranje internet stranice

Programiranje web stranice je faza gdje kreiramo vašu stranicu. U toj fazi dizajnirane elemente vaše web stranice i koristimo pri izradi internet stranice.

Testiranje web stranice

Pregled sadržaja i funkcionalnosti kako bismo mogli ispraviti eventualne propuste.

Postavljanje web stranice

Web stranica je gotova! Prijavljujemo je na internet tražilice i radimo SEO optimizaciju.

Održavanje internet stranice

Ažuriranje stranice i njenih dodataka, te praćenje sigurnosti stranice i redoviti back up stranice. Stranicu možete samostalno održavati ili možete taj dio prepustiti nama.

Digitalni marketing (promocija web stranice)

Također, kao dodatnu uslugu nudimo promociju i oglašavanje web stranica putem Google Ads i/ili društvenih mreža.

Cjenik mjesečnog održavanja

Održavanje web stranice

Imati dobro posjećenu Internet stranicu znači redovito je osvježavati je novim sadržajima, redovito modernizirati stranicu, ažurirati stranicu i njene dodatke, te paziti na sigurnost stranice i raditi redoviti back up stranice. Ljudi dolaze na vašu stranicu zbog informacija koje pružate, a vraćaju se zbog novosti koje objavljujete. Želite da vaša stranica bude zanimljiva kako tražilicama tako i posjetiteljima!

Imate li vlastiti hosting i nisu vam potrebne dodatne objave na stranici mjesečno (ili ih želite sami objavljivati) cijena održavanja iznosi HRK70. Također stranicu možete i samostalno održavati i u tom slučaju cijena je HRK0.

Posebna ponuda

Za sve novootvorene tvrtke i obrte odobravamo popust od 30% na izradu web stranice!

Uz ugovoreno MINI, MIDI ili MAXI održavanje na minimalan rok od 12 mjeseci, odobravamo 20% popust na izradu web stranice!

* popusti se zbrajaju