Ključne riječi

Rezultati pretraživanja

Pozicija

Svi guglaju

Neka vaši kupci i klijenti nađu baš vas na prvom mjestu tražilice!

U

Analiziramo vas i djelatnost kojoj pripadate

Svaka tvrtka ima svoje prednosti i mane, a naš zadatak je istaknuti vaše prednosti i učiniti ih zanimljivima potencijalnim kupcima.

U

Izrađujemo oglase

Izrađujemo zanimljive oglase koje će kupci željeti kliknuti. Ovaj posao nikada nije gotov jer je potrebno stalno vršiti analize i testiranja te tako raditi prilagodbe oglasa.

U

Analiziramo vašu konkureciju

Dat ćemo potencijalnim korisnicima ili kupcima razlog da odaberu upravo vas ispred vaše konkurencije, a kako bismo u tome uspjeli moramo i njih analizirati.

U

Odredišna stranica

Jedan od preduvjeta da bi se uopće napravila Google Ads kampanja je landing page (stranica na koju vodi oglas). Izraditi ćemo landing page za vas ili vam sugerirati kako da poboljšate postojeći.

U

Odabiremo ključne riječi i pojmove koji "pale"

Odabrat ćemo ključne riječi s većom kvalitetom  (veći quality score QS) što je bitno za poziciju oglasa i samu cijenu ključne riječi.

U

Praćenje rezultata

Kod oglašavanja na internetu je sve mjerljivo. Katkad se možda čini da je npr. jedan oglas bolji od drugoga, ali brojke ne lažu. Selekcijom dolazimo do najboljih rezultata i povratka uloženih sredstava (ROI).

Zašto Google Ads?

Bavimo se izradom, vođenjem i optimizacijom Google Ads (do nedavno Google Adwords) kampanja, tj. Google oglašavanjem. Glavni cilj poslovanja naših klijenata je uvijek ostvarivanje što veće prodaje proizvoda i usluga. Upravo je Google Ads, za veliki dio klijenata, najbolji kanal za takve direktne ciljeve.

Gdje je sve Google Ads?

Na Google tražilici, portalima, forumima, blogovima, Youtubeu…na 90% Interneta.

Vrste kampanja okupljene su oko Googleovih oglašavačkih mreža: Google pretraživačke mreže, Google prikazivačke mreže i YouTube mreže. Znači, ne radi se samo o oglašavanju na Google tražilici već i na drugim portalima koji imaju partnerski odnos sa Googleom. Kroz razne formate oglasa, uz dobro isplaniranu strategiju, moguće je korisnika provesti od faze informiranja pa do faze kupnje.

Jeste li čuli za REMARKETING?

Remarketing je ciljano oglašavanje samo onim korisnicima koji su unazad određenog razdoblja kliknule na oglas i posjetili vašu stranicu, te na taj način iskazali interes za ponudom. Drugim riječima, ako korisnik ode s vaše web stranice i nastavi istraživanje kod konkurencije, vaš oglas mu se ponovno prikazuje.

Fora, zar ne?